Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Tratament natural pentru herpes oral

Pentru infecțiile ușoare, optiunile de auto-ingrijire pot fi adecvate pentru tratament. Alte leacuri preparate acasa nu sunt considerate tratamente, dar pot usura sau grabi recuperarea. Aceste remedii includ gelul de aloe vera, amidonul de porumb pasta, și ceaiul sau frunzele de menta. Nu exista nici un tratament pentru infecție. Persoanele cu simptome severe, în special infecțiile copiilor, ar trebui să fie evaluate de un cadru medical.

Tratamentul include medicamente pentru febră multe lichide. Un anestezic local, cum ar fi lidocaina vâscoasa (Dilocaine, Nervocaine, xylocaine, Zilactin-L) poate fi prescris pentru a calma durerea asociata cu veziculele și leziunile orale.

page_simptomeMedicatia orala sau intravenoasa nu există pentru HSV, dar nu este recomandata pentru persoanele cu un sistem imunitar normal. Este folosit doar pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit, copii mai mici de vârsta de 6 săptămâni, sau persoane cu boli grave.

Unele persoane pot necesita internare, printre ei numarandu-se cei cu infectii locale severe, oameni a căror infecție sa extins la alte sisteme de organe, persoanele cu un sistem imunitar slabit, persoanele deshidratate care au nevoie de hidratare IV, sugarii mai mici de 6 săptămâni.

Exista si medicamente ce sunt incluse la categoria de tratament natural pentru herpes oral, acestea continand doar cateva substante chimice.

Erupțiile usoare de herpes simplex nu necesita tratament. Infecția severă poate necesita tratament cu un agent antiviral. Medicamente antivirale orale includ acyclovir, valacyclovir, famciclovir sau penciclovir, creme pot scurta atacuri de recurente HSV-1 în cazul în care este aplicat mai devreme, de obicei, înainte de a dezvolta leziuni.

Aceste medicamente pot opri replicarea virala la nivelul pielii, dar nu elimina HSV din organism. Aceste medicamente sunt folosite mai frecvent cu HSV-2 infecții. Cele mai multe sunt prescrse dupa consultarea unui expert in boli infectioase, mai ales atunci când persoanele infectate-HSV nevoie de spitalizare.

Totusi, herpesul are tratamente pe care le puteti cumpara chiar si din mediul online, dar pe care, la fel, va trebui sa le aplicati inainte ca infectia sa se manifeste.


Leave a Reply

Your email address will not be published.