Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Preventii pentru herpes la gura

Din păcate, toată lumea este în pericol de a obține HSV-1 infectie. Majoritatea copiilor între 6 luni la 3 ani sunt expusi la HSV-1, pur și simplu prin contact cu alți oameni. Intre 14-49 de ani, aproximativ 60% din populație a fost infectata deja, iar la varsta de 60, aproximativ 80% -85% din populație a fost infectat cu HSV-1.Rănile și simptomele de herpes la gura, de obicei, dispar complet în două-trei săptămâni, cu nici o cicatrice. Cu toate acestea, leziunile pot reapărea în anumite situații stresante. Rareori, unele persoane pot dezvolta câteva complicații: eczema atopica, encefalită, keratoconjunctivită, faringită si chiar hepatita.

Oricine care a suferit durerea și jena produsa de un herpes la gura, cunoaște simptomele prea bine: senzatia de mancarume, fierbinteala la marginea buzelor si o senzatie de umflare. Mai rău, leziuni herpetice par să lovească atunci când acestea sunt cel mai puțin bun venit inainte o petrecere sau o altă ocazie specială. De obicei virusul herpes simplex  care provoaca herpesul la gura este ca musafirul enervant care se tot intoarce la tine, indiferent de cât de incomoda a fost ultima lor vizita. Leziuni herpetice se transmit prin contact direct cu cineva care le are deja. Poate ai sărutat pe cineva care a avut herpes la gura, sau ai luat virusul numai prin atingerea mainii cuiva care a atins propriul herpes cu câteva minute înainte.

La femei stres este cel mai mare de declanșator pentru herpes, dar schimbările meteorologice, în special lumina soarelui in exces, poate cauza herpesul. Dar atunci cand apare trebuie sa stii ce sa faci. Poti aplica repede un cub de gheata acolo unde simti ca este nevoie pentru a diminua inflamatia si pentru a omora virusul. Cu toate acestea, cel mai bun tratament ramane unul farmaceutic. Afla mai multe chiar de aici, si stai departe de herpesul la gura.


Leave a Reply

Your email address will not be published.