Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Nu lasa un herpes oral sa te jeneze in public

Pentru mai bine de 40 % din populatia lumii exista acele momente in care se trezesc dimineata, cu o stare de bine, doar ca sa simta in urmatoarele minute o mancarime apasatoare in zona buzelor. Acestia inteleg resemnati ca este acea perioada din an in care corpul este mai slabit ia virusii ataca nemilosi. Peste 40% din oamenii lumii s-au trezit cu un herpes oral de toata frumusetea si fix inainte de vreun eveniment important.

Desi ai fi gata sa spui ca asta este ironia sortii, sa iti dea viata un herpes oral exact cand trebuie sa faci poza pentru diploma, sau tocmai inainte de nunta, insa sa stii ca nu e deloc asa. Herpesul oral este provocat de un virsu hepetic care odata ajuns in corpul nostru ramane in stare latenta toata viata. Este contractat prin contact direct cu cineva deja infectat si nu erupe decat atunci cand simte ca organsmul nostru este slabit.

Astfel, de fiecare data cand exista o hiba in sistemul nostru imunitar, de fiecare data cand suntem supusi stresului extrem sau de fiecare data cand suntem bolnavi, chiar si de o banala raceala, organismul nostru transmite un mesaj tuturor virusilor ca este timpul sa se manifeste. Iar daca in cazul stresului sunt putine metode de a-l eradica complet, in ceea ce priveste sistemul imunitar, mai avem o sansa.

Pentru a nu da sansa unui herpes oral, trebuie sa urmezi o dieta echilibrata, bogata in nutrienti si vitamine, pentru ca organismul tau sa fie mereu in forma. Un sistem imunitar puternic este mentinut de o hidratare potrivita, o dieta bogata in vitamine si de o minte sanatoasa. Nu lasa un herpes oral sa te jeneze in public. Desi aproape jumatate din populatia lumii poarta acest virus, sigmatul social este in prezent.

Daca totusi, te-ai procopsit cu un astfel de amanunt neplacut, apeleaza cu incredere la cele mai bune tratamente. Click aici pentru a alege cel mai potrivit tratament pentru a vindeca rapid herpesul tau.


Leave a Reply

Your email address will not be published.