Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Herpes oral – cauze si remedii

Cu totii ne confruntam la un moment dat in viata cu problemele legate de aparitia unui herpes oral, si spunem acest lucru, deoarece aceasta afectiune este una destul de comuna. Virusul se afla in organismul fiecarei persoane, iar atunci cand erupe, isi face aparitia herpesul oral. In aceste conditii, daca si dumneavoastra aveti probleme de acest tip legate de aparitia unui herpes oral, este indicat sa luati in calcul tratamentele existente in acest sens. De asemenea, este indicat sa cautati si informatii despre cauzele ce au dus la aparitia herpesului, si daca veti face acest lucru atunci veti reusi sa treceti mai repede peste perioada in care va confruntati cu aparitia herpesului oral. Despre acest herpes, putem spune ca este o afectiune virala, determinata de virusul Herpex Simplex, cel care poate produce o infectie in cazul in care exista o simptomatologie slaba inca din perioada copilariei. Apoi, acest virus, ramane in stare latenta in organism, in celulele nervoase, si poate erupe de fiecare data atunci cand imunitatea scade, si suntem mai predispusi la unele afectiuni. Spuneam ca multe persoane se pot confrunta cu aparitia unui herpes oral, deoarece majoritatea populatiei adulte poarta acest virus in organism. Odata ce isi face aparitia un herpes, acesta se caracterizeaza de cele mai multe ori printr-o senzatie de arsura, mancarime, sau usturime la nivelul buzei si a comisurii locale. Apoi in urmatoarele ore isi va face aparitia un buchet de vezicule pline cu un lichid clar, pentru ca dupa cateva zile acesta sa se tulbure, si sa se sparga. Acesta este momentul in care isi face aparitia o crusta, care va disparea dupa 3 – 4 zile, fara a lasa cicatrici.

In unele situatii aparitia unui herpes oral, poate afecta destul de mult starea generala de bine, si apar senzatii ridcate de febra, nervozitate, disconfort, durere locala, sau hipersalivatie. Totodata, trebuie sa va ganditi si la faptul ca in cazul in care imunitatea dumneavoastra lasa de dorit, aceasta infectie se poate extinde si spre mucoasa bucala, limba sau faringe. Daca un herpes oral isi face aparitia in viata dumneavoastra, acesta nu va rezisnta mai mult de 7 – 10 zile, insa pentru a trece mai usor peste problema este indicat sa folositi unele tratamente eficiente impotriva herpesului. Despre contaminarea cu un herpes oral, putem adauga ca se realizeaza prin contactul direct cu leziunea herpetica, sau prin contractul cu saliva unei persoane ce are herpes. Acest lucru se poate intampla prin utilizarea unor pahare comune, sau a altor obiecte de acest tip de la o persoana infestata. Virusul nu poate supravietui foarte mult in afara organismului, iar persoana care a facut o eruptie de acest gen este contagioasa pentru aproximativ o sapatamana. Nu este indicat sa sarutati persoanele care au herpes, chiar daca se afla in stadiul de crusta uscata, si trebuie sa spalati bine mainile in cazul in care acestea au intrat in contact cu leziunea herpetica. In caz contrar este posibil sa va auto-contaminati, la nivelul ochilor sau a nasului.

Este indicat sa tineti cont de toate aceste informatii pentru a trece mai usor peste aparitia unui herpes oral, si folosind produsele si tratamentele ideale in acest sens, veti avea ocazia sa faceti acest lucru. Nu trebuie sa lasati problema sa va deranjeze pentru o perioada indelungata, iar solutiile sunt multiple, si daca va veti informa, veti avea ocazia sa optati pentru cele mai potrivite. In cazul in care va intrebati unde puteti gasi un tratament eficient pentru eliminarea herpesului oral, atunci va putem spune ca trebuie sa intrati aici. Daca veti face acest lucru, atunci veti avea ocazia ca in perioada urmatoare sa scapati de problemele cauzate de aparitia unui herpes oral.


Leave a Reply

Your email address will not be published.