Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Cum tratam un herpes bucal?

Este posibil sa va intrebati si dumneavoastra cum puteti trata un herpes bucal, si din acest motiv, in cele ce urmeaza va vom prezenta informatii referitoare la acest subiect, pentru a sti ce trebuie sa faceti atunci cand va confruntati cu probleme de acest tip. De cele mai multe ori un herpes bucal apare ca urmare a expunerii la soare sau la frig, iar activitatile dupa care ne putem confrunta cu herpesul sunt cele in care facem plaja, schi, sau drumetii montane. Totodata aceste probleme isi pot face de cele mai multe ori aparitia in cazul in care avem din pacate parte de o scadere a imunitatii. Printre aceste situatii putem aminti stresul excesiv, oboseala, gripa, raceala, bolile carntiale sau autoimune, avitaminoze, sau starile febrile. Acestea sunt perioadele in care suntem cei mai predispusi la aparitia situatiilor de acest tip, in care ne vom confrunta cu un herpes bucal. Totodata, si in premenstruatie, in timpul sarcinii, sau un momentul in care avem unele alergii alimentare, se poate dezvolta acest virus. Trebuie sa luam in calcul toate posibilitatile pe care le avem pentru tratarea unui herpes oral, si din fericire avem la dispozitie multe ocazii prin care putem face acest lucru. In prezent exista tratamente de acest tip destul de eficiente si nu trebuie decat sa le folosim pentru a gasi un raspuns la tratarea herpesului oral.

lips-33105_1280Odata ce acest virus al herpesului bucal este prezent in organism isi pot face aparitia si unele recidive, chiar daca in prima perioada a fost tratata problema. Herpesul apare de cele mai multe ori atunci cand buzele sunt expuse pentru perioade infelungate la soare sau la vant. Trebuie sa luati in caclul administrarea unor produse inca de la primele senzatii de arsura, pentru a grabi vindecarea. Din fericire exista produse de acest tip prin care veti avea ocazia sa treceti mai usor peste infectiile reprezentate de virusul herpetic. Daca veti aplica pe herpes gheata sau bocarbonat de sodiu, atunci veti avea ocazia sa reduceti inflamatia, si este de asemenea recomandat sa consumati si unele vitamine. Printre acestea putem aminti vitaminele A, B, C, E, si este indicat consumul de peste, iaurt, si legume proaspete, fara a manca si alimente acide, precum rosii, sau citrice. Este indicat sa evitati fumatul pe perioada in care aveti un herpes bucal, si sa nu consumati condimente.

Alte alimente sau produse ce pot dauna in acest sens, sunt cele bogate in arginina, printre care putem aminti ciocolata, alunele, castanele, sau mazarea, si unele bauturi printre care berea, sau sucurile acidulate. Astfel, pe perioada in care va confruntati cu aceasta problema si cu aparitia unui herpes oral, este indicat sa evitati aceste alimente, si contactul cu obiectele folosite de alte persoane. Asta deoarece in caz contrar este posibil ca virusul sa se transmita si la alte persoane. Totodata este indicat sa fiti si dumneavoastra atent atunci cand consumati anumite lichide, si folositi pahare utilizate si de alte persoane, deoarece este posibil sa isi faca apritia virusul herpetic. Este indicat ca dupa ce v-ati confruntat cu o eruptie herpetica sa schimbati periuta de dinti, pentru a evita diseminarea pe mucoasele bucale. Atunci cand veti reusi sa tratati problema este indicat sa aruncati periuta de dinti si tubul de pasta de dinti, pentru a evita recidivele. Este de asemenea indicat sa pastrati aceste obiecte de igiena in locuri uscate, si expuse la lumina, pentru a evita dezvoltarea unor germeni, ce pot duce la infectii herpetice. Este indicat sa tineti cont de toate aceste informatii pentru a reusi sa gasiti o posibilitate prin care sa scapati de prezenta herpesului bucal. Nu este foarte greu sa faceti acest lucru, iar pentru informatii si detalii suplimentare, puteti accesa acest link. Aici veti avea ocazia sa gasiti si unele produse cat se poate de eficiente in ceea ce priveste tratarea herpesului oral, fara alte complicatii.


Leave a Reply

Your email address will not be published.