Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Cauze si tratament rapid herpes oral

Cu siguranta va doriti un tratament rapid herpes oral, in cazul in care va confruntati cu aceasta afectiune, si este posibil sa va intrebati de asemenea si care au fost cauzele care au dus la aparitia acestei situatii. In cele ce urmeaza puteti gasi informatii despre cauze si tratament rapid herpes oral, pentru a trece mai usor peste zilele in care aveti probleme legate de aparitia acesteui herpes. In primul rand despre herpes, putem spune ca este o afectiune virala, care apare fiind determinata de virusul herpex simplex. Aceasta afectiune poate aparea inca din copilarie, dupa care ramane in organism intr-o stare latenta, si poate erupe de fiecare data cand se produce o scadere a imunitatii organismului.

Foarte multe persoane adulte, din toata lumea sunt purtatoare a acestui virus, insa de cele mai multe ori el se afla intr-o stare latenta, si erupe odata cu problemele legate de sistemul imunitar. De cele mai multe ori aceasta infectie se caracterizeaza printr-o arsura, usturime, sau o mancarime la nivelul buzelor, si de asemenea la comisurii bucale. Apoi dupa aceste simptome, urmeaza sa isi faca aparitia un buchet de vezicule, pline cu lichid, pentru ca mai apoi acestea sa se sparga la 3 – 4 zile, si sa se transforme in cruste. Dupa ceasta etapa ele cad, si nu trebuie sa lase cicatrici sau alte urme pe buza. Este posibil ca in unele situatii sa fie afectata si starea generala a sanatatii, si pot aparea senzatii ridicate de febra, nervozitate, durere locala, hipersalivatie, sau disconfort. In cazul in care starea dumneavoastra de sanatate nu este tocmai una buna, si aveti probleme legate de sistemul imunitar, este posibil ca aceasta infectie sa se extinda si sa ajunga si in cavitatea bucala, pe limba, sau la faringe. Insa din fericire simptomele legate de aceasta infectie, nu vor persista pentru o perioada mai mare de 7 – 10 zile.

Referitor la aparitia infectiilor putem spune ca ele se pot realiza prin contactul direc cu leziunea herpetica, sau prin contactul cu saliva unei persoane ce are deja herpes. Acest lucru are loc de cele mai multe ori datorita folosiri paharelor, sau a altor obiecte de la persoana infestata cu care se intra in contact. Totodata acest virus nu poate supravietui pentru o perioada indelungata in afara organismului, insa in cazul in care o persoana are o eruptie herpetica, atunci este contagioasa si dupa o saptamana, cand infectia s-a tratat. De asemenea este indicat sa evitati saruturile pe perioada in care aveti herpes, chiar si dupa ce crusta a fost vindecata, timp de o saptamana dupa cum spuneam. Este indicat sa spalati si mainile dupa ce ati avut contact cu leziunea herpetica, deoarece in acest sens veti reusi sa evitati auto contaminarea la nivelul ochilor si a nasului.

Este important sa tineti cont de aceste informatii si detalii in cazul in care veti dori sa urmati un tratament rapid herpes oral, si aveti posibilitatea sa faceti acest lucru intrand si pe acest site. Aici veti putea gasi si alte lucruri importante despre herpesul oral, si produse recunoscute in toata lumea pentru eficienta de care au dat dovada.


Leave a Reply

Your email address will not be published.