Herpes Oral

Tratament herpes oral, creme, solutii, pastile

Care este cel mai potrivit tratament pentru herpes oral

Herpesul oral este o pacoste a societatii umane, iar odata contractat, nimeni si nimic nu ne mai poate scapa de acest virus. Desi tehnologia medicala a ajuns sa vindece tot felul de boli grave, virusul herpetic s-a dovedit a fi o provocare mult mai mare. Nu exista, deocamdata un tratament care sa elimine in totalitate din organism virusul herpetic.

Dupa cum stim exista doua etap mari ale manifestarii herpesului:  faza de simptome ( durere, mancarime) si faza de vezicula sau rana deschisa.

incisors-228998_1280Exista din fericire, mai multe solutii care sa trateze rapid herpesul, odata aparut. Desigur, asa cum ne-am obisnuit, exista ariante strict chimice, farmaceutice, si solutii naturale. Totusi, nu toate solutii sunt eficiente pentru veziculele herpetice. Acestea sunt imune la produsele chimico-farmaceutice, astfel ca orice medicament care contine acciclovirum, spre exemplu, va fi eficient doar in faza de simptom. Daca observi astfel de semne, poti apela cu incredere la midicamentele gasite in farmacii. Daca, pe de alta parte, nu ai aplicat niciun tratament asupra locului care prezinta simptome, iar veziculele sunt deja vizibile, este cazul sa cauti tratamente cat mai naturale. Desigur, concentratia de substanta naturala poate avea o cantitate mai mare sau mai mica, in functie de tratamentul pe care il alegi.

Cel mai eficient este, totusi, un tratament pentru herpes oral care sa aiba 100% substanta naturale in compozitie.  Glicerolul, mierea, extractele din fructe de soc sau din samburi de struguri sunt extrem de eficiente impotriva veziculelor dureroase. Nici ceaiul verde nu este nepotrivit, el fiind folosit in compozitia multor medicamente impotriva herpesului. Aceste ingrediente au fost folosite inca din antichitate impotriva mai multor afectiuni, printre care si herpesul si de fiecare data s-a dovedit foarte eficient. Tocmai de aceea, companiile e medicamente alternative au ales ingrediente naturale pentru crearea tratamentelor care sa fie eficiente, dar care sa nu dauneze in vreun fel organismului uman.  Cauta aici un tratament potrivit pentru problema ta, si care este eficient indiferent de stadiul herpesului tau.


Leave a Reply

Your email address will not be published.